راهنمای خرید کابینت آشپزخانه
کابینت ها عناصر کلیدی هر آشپزخانه ای هستند. اندازه، مدل و طرح های بی شماری از کابینت آشپزخانه وجود دارد. ظاهر و کاربردی بودن کابینت آشپزخانه از اهمیت بالایی برخوردار است و کیفیت کابینت آشپزخانه نقش بسیار مهمی در دوام و کاربردی بودن آن دارد.
نکات مهم راهنمای خرید کابینت آشپزخانه
برای خرید کابینت تنوع زیادی وجود دارد. لمینت ها، چوب های سخت، انواع روکش ها و موارد دیگر در صدها سبک، مدل و اندازه های مختلف انتخاب هایی هستند که شما برای خرید کابینت دارید و باید با توجه به نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.
گزینه های پیش رو برای جنس کابینت را بررسی کنید.
اولین موضوعی که به خصوص بر دوام و زیبایی کابینت تاثیر بسیاری دارد؛ جنس آن است. کابینت ها را می توان از ام دی اف، انواع چوب و پلای وودها ساخت. شما می توانید از انواع چوب همچون چوب بلوط، گردو و ... استفاده کنید که دوام و البته قیمت بالاتری دارند. با این حال بیشتر کابینت هایی که در حال حاضر ساخته می شوند؛ از جنس ام دی اف هستند و این موضوع به دلیل استحکام و دوام بالای ام دی اف در کنار قیمت مناسب آن است.
همچنین شما می توانید از انواع این گزینه ها در کنار یکدیگر استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید برای ساخت باکس کابینت از تخته های فیبر و پلای وود استفاده کنید و برای درب کابینت و بخش های مهمتر از ام دی اف با کیفیت استفاده کنید. تخته های فیبر و پلای وود ترکیبی از محصولات چوبی و رزین و تحت گرما و فشار بالا تولید می شود و ام دی اف یک محصول چوبی است که از الیاف چوب ساخته می شود و قوی تر است.
بودجه خود را در نظر بگیرید.
یکی از مهمترین موضوعات این است که بودجه شما برای خرید کابینت آشپزخانه چقدر است. شما می توانید از انواع مواد اولیه متناسب با بودجه خود استفاده کنید. همچنین می توانید برای خرید کابینت آشپزخانه ارزان تر به مرکز چوب های شناخته شده ای همچون مرکز چوب چهاردانگه مراجعه کرده و هزینه های خود را از این طریق کاهش دهید.
یک سبک را انتخاب کنید.
یک سبک را برای دکوراسیون آشپزخانه خود در نظر بگیرید. اینکه در کابینت ها به چه شکل باشد. مشخص کنید که چه سبک کابینتی را ترجیح می دهید. کابینت های بدون فریم که به سبک اروپایی نیز شناخته می شوند؛ ظاهر مدرن تر و دسترسی آسانتری دارند، اما فقدان فریم می تواند استحکام آن را به خطر بیندازد.
دو سبک کابینت به شکل زیر وجود دارد:
- کابینت های فریم دار آنهایی هستند که دارای باکس و در هستند که درهای نازکی دارند و برای استفاده در فضاهای کوچک مناسب اند.
- کابینت های بدون فریم معمولا دارای باکس های کابینت ضخیم تری هستند که درها و کشوها مستقیماً به آن متصل می شوند.کابینت های بدون فریم اغلب در آشپزخانه های مدرن امروزی تر مورد استفاده قرار می گیرند.
رنگ ها و تناسب آنها با دکوراسیون را فراموش نکنید.
به همان اندازه که خود کابینت ها مهم هستند رنگ و روکش آن نیز اهمیت دارد. هنگام تصمیم گیری در مورد رنگ، طرح کلی آشپزخانه، ترجیحات شخصی و میزان نور طبیعی در آشپزخانه را در نظر بگیرید.
کارآیی کابینت آشپزخانه را هم در نظر بگیرید.
دسترسی و استفاده آسان از کابینت ها، یکی از مهمترین نکات در خرید کابینت آشپزخانه است. کابینتی را انتخاب کنید که دارای فضای لازم برای ظروف شما باشد و به راحتی بتوان به همه نقاط آن دسترسی پیدا کرد، به این معنا که دسترسی به ظروف، قابلمهها، تابهها و ... آسان باشد.
کیفیت کابینت را مورد بررسی قرار دهید. شاید با خود بگویید که پیش از سفارش ساخت کابینت نمی توان کیفیت آن را بررسی کرد. با این حال شما می توانید نمونه کارهای قبلی و مدل های ارائه شده توسط فروشنده را مورد ارزیابی قرار دهید و تا حدود زیادی با کیفیت کار او آشنا شوید. گاهی اوقات کابینت ها با تخفیف های بسیار زیاد تولید و عرضه می شوند.
برای اینکه بتوانید بهترین گزینه را برای کابینت آشپزخانه خود انتخاب کنید باید به مواردی همچون کیفیت چوب بکار رفته در نمونه کابینت های فروشنده و نحوه برش آنها توجه کنید. اولین جایی که هنگام بررسی کیفیت باید به آن نگاه کرد،کشو است.
نحوه ساخت آن را به دقت بررسی کنید. جزئیات نازک کاری، کیفیت سطوح داخلی، تناسب قطعات، و راحتی آنها در باز و بسته شدن را حتما بررسی کنید. سپس درب کابینت را از نظر تناسب و سهولت کار با آن بررسی کنید. در این مطلب که منبع آن سایت lowes است، بررسی کردیم که برای خرید یک کابینت با کیفیت باید به چه موضوعاتی توجه کرد. امیدواریم با کمک این راهنمای خرید کابینت آشپزخانه، بتوانید با پرداخت هزینه به صرفه، خرید مناسبی داشته باشید.